Info

Dela med dig med Dillner

Dela med dig med Dillner är en podcast med Jonas Dillner om att dela med sig där han varannan vecka bjuder in en gäst att samtala med.
RSS Feed
Dela med dig med Dillner
2019
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 26, 2017
  • Smekmånaden är över och vännerna har sin första riktiga konflikt. Hur löser de den? Därtill berättar Jonas om sin "karriär" som sångare. Pelle snackar hårfästen och fruset fett. Och såklart, uppgifter redovisas och nya delas ut. Humor och allvar i en aldrig sinande ström utlovas. Håll till godo!

Välkomna till https://www.facebook.com/groups/52veckor

Feb 18, 2017

Pelle bjuder på kulinarisk upplevelse signerat Pojkarnas kokbok, Jonas bjuder på den gastkramande fortsättningen av Paradiset.se, nya uppgifter delas ut, allt såklart kryddat med en perfekt nypa neuros. Ber också om ursäkt för att ljudbilden förändras en aning under inspelningens gång. Det rättar ni snabbt till med volymknappen. 

Påminner också om vår eminenta grupp på Facebook. 

 

Feb 11, 2017

Pelle bjuder på improvisationsövningar och Jonas på sina bästa gaska-upp-sig-tips. Förutom detta gås det på djupet med Pelles ADHD utredning - har vi ett resultat? Därtill snackas det naglar, personlighetsutveckling och nån galen form av yoga. Håll till godo! 

Och gå gärna med i 52 veckors podcast egna grupp på facebook för mer info

https://www.facebook.com/groups/52veckor

Feb 5, 2017

Jonas och Pelle vågar gräva lite djupare än vanligt. Läskigt och skakigt såklart men förhoppningsvis också lite nyttigt och kanske en liten försmak av framtiden. Och ja, vi har såklart både roligt och trevligt mellan varven. Och - väl värt att vänta på - lite musik! 

Gå gärna med i 52 veckors podcast egna grupp på facebook för mer info

https://www.facebook.com/groups/52veckor

1