Info

Dela med dig med Dillner

Dela med dig med Dillner är en podcast med Jonas Dillner om att dela med sig där han varannan vecka bjuder in en gäst att samtala med.
RSS Feed
Dela med dig med Dillner
2019
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2017
Mar 25, 2017

Hur kom Pelle ut? Vilken är Jonas bästa kroppsdel? Det, rövar, hundar, skratt, gråt och en väldig massa mer bjuds det på i detta specialavsnitt där lyssnarnas frågor styr samtalet framåt. Tack en, tack alla för alla fina frågor! 

 

Gå gärna med i gruppen 52 veckor podcast på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

Mar 18, 2017

Pelle har frågat runt ex, vänner och arbetskamrater om vad dom tycker om honom. Jonas berättar om hans mamma och hennes shamantrumma. Vi pratar om vad ADHD-diagnosen gör med en och vad som kommer bli bättre ... och såklart mycket, mycket mer! 

 

Gå gärna med i våran facebook grupp: https://www.facebook.com/groups/52veckor

 

 

Mar 12, 2017

Pelle har rotat bland hus och annat sus i horoskopens underbara värld och tagit reda på vad stjärnorna säger om Pelle & Jonas framtid. Vi pratar lite standup för första - och kanske sista - gången. Pelle redovisar vad han lärt sig av filosofiska rummet. Jonas har gett sig på öppningsskämt. Allt detta och mycket mer i vad som mycket väl kan vara det skrattigaste avsnittet i 52 veckors historia. Håll tillgodo! 

 

 

 

 

Mar 4, 2017

Pelle och Jonas firar sitt 10:e avsnitt samt att dom blivit bästaste av vänner igen! Vi snackar karaoke, kryssning med pensionärer, om att komma ur sin depp och huruvida man ska omfamna att man inte orkar göra något överhuvudtaget eller tvunget måste hitta på något så snart man är ledig. Jonas redovisar sin uppgift som var att klippa avsnitt 9 och Pelle berättar om ett tillfälle när han kanske skulle haft längre stubin!

Avsnitt klippt av Georg Bivall

Joina gärna gruppen  52 veckor podcast på facebook

 

1